Werkwijze

Bestellen

Om bij ons te kunnen bestellen dient u zicht eerst aan te melden als klant. U dient hiervoor het aanmeldformulier in te vullen vergezeld met een kopie van uw legitimatiebewijs en een recent uitreksel van de Kamer van Koophandel. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u per mail van ons uw gegevens voor onze webshop om het assortiment met voorraadindicatie te kunnen bekijken en direct online te kunnen bestellen.

Betalen

Bestellingen geplaatst via de webshop kunnen uitsluitend worden voldaan via vooruitbetaling met iDeal of per bankoverschrijving.

Afleveren

Levering geschied uitsluitend aan wederverkopers. Minimaal orderbedrag is €250,00 ex BTW. Vanaf €500,00 ex BTW geldt franco geleverd op 1 adres binnen Nederland. Voor orders kleiner dan dit bedrag geldt een toeslag. Orders geplaatst voor 12.00 worden dezelfde dag nog opgepakt.

Dropshipment

Het is ook mogelijk om uw order rechtstreeks naar uw klant te versturen. Hiervoor gelden onze dropshipment voorwaarden. Voor meer informatie kunt u hierover contact met ons opnemen.